Elektrische fiets configurator

E-Bikes

E-Bikes

Accessoires

Accessoires

Onderhoud

Onderhoud

De configurator van Bayck

Bayck is een uniek concept. Jij bepaalt met onze elektrische fiets configurator hoe jouw Bayck er uiteindelijk uit moet gaan zien. Je hebt de keuze uit verschillende coversets om je Bayck te voorzien van verschillende kleuraccenten. Maak een keuze uit de verschillende modellen en accessoires en stel jouw elektrische fiets zelf samen in onze online configurator. Alle Baycks worden bediend met je smartphone met de speciale Bayck app.

Zo werkt onze fiets configurator

Je stelt jouw eigen Bayck eenvoudig samen in onze fiets configurator.

Stap 1: Kies jouw Bayck basismodel

Wij houden van keuzevrijheid omdat die ervoor zorgt dat er voor iedereen een Bayck is. Stoer, praktisch of opvallend: er is heel veel mogelijk. Onze slogan is niet voor niets: A Bayck for Everyone. Om de keuze wel wat makkelijker te maken, werken we met vier basismodellen.

De Bayck Megacity is perfect als jouw motto ‘less is more’ is. De Bayck Athleisure is sportief en voorzien van zwarte spatborden voor net die extra touch. De Bayck Commuter is onze meest traditionele e-bike en voorzien van een achterdrager. Ons vierde model is de Bayck Crossover. Deze is voorzien van voordrager en daarmee ons meest trendy model.

Stap 2: Kies jouw versnellingen

Zodra je jouw basismodel hebt gekozen, is de volgende stap in de fiets configurator het kiezen van een motor met versnellingen. Jouw Bayck kan geleverd worden met een Shimano Nexus 3 (Front motor, terugtraprem, hydraulische schijfrem voor en 3 versnellingen), Shimano Nexus 7 (Front motor, hydraulische schijfrem voor en achter en 7 versnellingen) en een Sturmey Archer 5 (Front motor, hydraulische schrijfrem voor en achter en 5 versnellingen).

Stap 3: Kies jouw actieradius

Je kunt twee typen batterijen kiezen: een batterij met 9Ah of 13Ah. Het grote verschil is de afstand die je met een volle accu kunt afleggen: 80 kilometer of 125 kilometer.

Stap 4: Kies jouw kleur

Waarom zou je kiezen voor een onopvallende kleur? Een Bayck mag best gezien worden! Op dit moment hebben wij 6 kleuren waaruit jij kunt kiezen. Kies jij voor Ibis White, Monsoon Grey, Floret Silver, Electric Orange, Navarra Blue of Moonlight Blue? Je kunt ieder type Bayck met deze kleuren personaliseren, dus je wordt niet beperkt in het kiezen voor een e-bike doordat jouw favoriete kleur niet beschikbaar is op het door jou gekozen model.

Stap 5: Bestel direct of plan een testrit

Je kunt de Bayck heel eenvoudig online bestellen in onze elektrische fiets configurator, maar we begrijpen het ook als je eerst een testrit wilt maken. Dat kan! Op dit moment kun je een testrit plannen in Sas van Gent en in Hilversum. Wij werken er hard aan om op meer verschillende locaties servicepunten te openen. Is er nog geen locatie bij jou in de buurt? Vul dan ons testritformulier in en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Vragen over onze fiets configurator?

Heb je vragen over Bayck of over onze elektrische fiets configurator? Wij helpen je graag! Vul ons contactformulier in of stuur ons een berichtje via de chat of op social media.

LevertijdSnelle levering
Bestel vandaag en jouw Bayck wordt op 31 oktober geleverd
MonterenMonteren
Volledig afgemonteerd klaar voor de first miles
PaysafePaysafe
Goede prijs, veilig afrekenen
RetourRetour
Binnen 14 dagen retour mogelijk