E-bikes

Je volgende e-bike is geen elektrische fiets, maar een Bayck

Een indrukwekkend staaltje moderne techniek, dat zijn de elektrische fietsen van Bayck. Zo betaalbaar dat hij bereikbaar wordt voor iedereen en met zoveel kleur dat de meeste e-bikes er bij verbleken. Uitgerust met een motor die je de wereld op een andere manier laat ervaren. Eenvoudig te bedienen met de Bayck app op je eigen mobiele telefoon, met een accu waar je, door de geïntegreerde USB poort, ook andere devices op kan aansluiten en opladen. Hier is de nieuwe Bayck voor iedereen.

Bayck Megacity

Bayck Megacity

De Megacity e-bike is het basis model van Bayck. Houd je van less is more? Dan is dit de ideale Bayck voor jou. Alle extra's zijn expres op deze fiets weggelaten waardoor hij een stoer en sportief oogt.

Bayck Athleisure

Bayck Athleisure

Wil je toch een stoere sportieve city e-bike, maar net iets meer aangekleed? De Athleisure is voorzien van mat zwarte spatborden die net die extra touch aan dit model geven.

Bayck Commuter

Bayck Commuter

De meest traditionele E-bike van Bayck is de Commuter. Deze moderne E-bike is voor zien van een stevige mat zwarte achterdrager.

Bayck Crossover

Bayck Crossover

De moderne citybike met voordrager dat is de Bayck Crossover. Met deze trendy Bayck kun je overal gezien worden!

Onze e-bike modellen

Je eigen geavanceerdere elektrische fiets kopen voor een nog scherpere prijs dan die van Bayck? Vergeet het maar.

Door de slimme modulaire opbouw van de elektrische fiets van Bayck is je volgende eigen e-bike goedkoper, beter en completer dan je ooit had durven dromen. Je kunt je Bayck naar je eigen wensen configureren. Van een sportieve e-bike voor in de stad of op het platteland tot een compleet uitgeruste elektrische fiets om naar school te fietsen of voor woon-werk verkeer. Deze e-bike heeft het door de slimme pakketkeuzes allemaal in zich.

De mogelijkheden van Bayck

Bayck maakt elektrisch fietsen bereikbaar voor iedereen, door het gebruik van door onszelf ontwikkelde innovatieve moderne techniek. Waar andere merken een lange levertijd hebben doordat ze lang van tevoren al moeten bepalen in welke kleur ze hun e-bikes gaan uitleveren, daar kun je bij Bayck op het laatste moment je eigen kleur kiezen en de covers hiervoor zelf eenvoudig op je e-bike vastklikken.

Datzelfde geldt voor de slimme Bayck onderdelen en accessoires. De Bayck bagagedragers zijn heel erg gemakkelijk door jezelf op je e-bike te monteren. Andere merkonderdelen van leveranciers zoals Axa, Spanninga en Selle Royal garanderen een hoge kwaliteit elektrische fiets voor een heel erg scherpe prijs.

LevertijdSnelle levering
Bestel vandaag en jouw Bayck wordt op 31 oktober geleverd
MonterenMonteren
Volledig afgemonteerd klaar voor de first miles
PaysafePaysafe
Goede prijs, veilig afrekenen
RetourRetour
Binnen 14 dagen retour mogelijk