Pers

Persberichten

Decathlon en Bayck gaan unieke samenwerking aan

Decathlon en Bayck gaan unieke samenwerking aan

Decathlon België gaat een samenwerkingsverband aan met Bayck; de nieuwe en veelbelovende e-bikeretailer. Vrijdag 11 en zaterdag 12 september kunnen klanten en geïnteresseerden de revolutionaire e-bike testen bij het Decathlonfiliaal in Gent

Lees meer »

Bayck: de circulaire én modulaire e-bike

Bayck: de circulaire én modulaire e-bike

Verwisselbare kleurenkappen, een batterij waarmee je apparatuur kunt opladen en een app waarmee ritten worden geregistreerd. Angelo Jansen presenteert zijn revolutionaire idee op het gebied vervoersmiddelen.

Lees meer »

About Bayck

De basis van Bayck ligt bij Angelo Jansen (commercieel) en Jorrit Schoonhoven (industrieel ontwerper). Samen delen zij de liefde en kennis voor fietsen en zijn zij elkaar zo tegen gekomen op de werkvloer! Beide zijn bekenden binnen de fietsenbranche. Ze werkten voor gerenommeerde merken als o.a. Shimano, Batavus, Decathlon en Stella. Tijdens hun loopbaan heeft ieder al een tal van succesvolle projecten achter zijn naam mogen zetten.

20 jaar geleden besloten zij de kennis en ervaring die zij ondertussen opgebouwd hadden te bundelen en daar is uiteindelijk het project Bayck uit voort gekomen. Toentertijd nog in de vorm van een traditionele fiets  genaamd “Beick” en als leuk project naast hun werk voor een baas. Ondertussen is Bayck een brand op zich.

Uniek aan het concept is dat de e-bike geheel naar eigen stijl samen te stellen is. 1 platform, verschillende accessoires,  batterijen, type versnellingen en verschillende kleuren covers, maken dat de e-bike geheel te personaliseren is.  Daarom de slogan a Bayck for Everyone: met de huidige specs zijn er 320 e-bikes samen te stellen.

These are just the our first miles…  de wereld veranderd snel zo ook de wereld van mobiliteit. De visie van Bayck is mee te groeien met deze wereld en de vraag naar mobiliteit.

Wil je meer weten over het Bayck concept, neem dan contact met ons op!

Anouk Houtepen
Communicatie & Marketing
+31 6 51747509
anouk.houtepen@bayck.com

Bayck Perskit
Foto's en video van Bayck
Download perskit
LevertijdSnelle levering
Bestel vandaag en jouw Bayck wordt op 31 oktober geleverd
MonterenMonteren
Volledig afgemonteerd klaar voor de first miles
PaysafePaysafe
Goede prijs, veilig afrekenen
RetourRetour
Binnen 14 dagen retour mogelijk